Де за кордоном проводитимуть НМТ у 2024 році?

У МОН повідомили, в яких країнах проводитимуть НМТ-2024

Проведення НМТ-2024 за кордоном

Формувальне оцінювання: способи та інструменти залучення учнів

Цьогоріч національний мультипредметний тест (НМТ) також проводитимуть поза межами України. 

Для цього за кордоном створять тимчасово екзаменаційні центри (ТЕЦ) в 57 містах 32 країн.

Тестування проходитиме у спеціально обладнаних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, підготовлені УЦОЯО.

Основна сесія НМТ за кордоном відбудеться в наступних країнах: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція.

Проте кількість місць для участі в тестуванні за кордоном є обмеженою. 

У разі, коли всі місця в конкретному місті чи країні будуть зайняті, ця локація більше не буде доступною для вибору. Зокрема, якщо учасник НМТ обрав місце проведення, але пізніше знайшов більш зручну локацію, то до 15 квітня 2024 року матиме можливість оновити свій вибір у персональному кабінеті.

Детальніше ознайомитися з мапою країн для проведення НМТ можна за посиланням.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4955

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10407

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді