Розпочато реєстрацію для проходження НМТ-2024

Стартувала реєстрація на НМТ-2024, що триватиме до 11 квітня включно

Реєстрація на НМТ-2024

Атестаційні листи: алгоритм роботи

14 березня розпочалася онлайн-реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Подати документи майбутні абітурієнти й абітурієнтки зможуть до 11 квітня включно.

Для того щоб зареєструватися на НМТ-2024, вступникам необхідно самостійно створити персональний кабінет за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті УЦОЯО.

Насамперед потенційним учасникам НМТ потрібно буде:

  • вказати особисті дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу;
  • зазначити реєстраційні дані: контактну інформацію, категорію «випускник поточного року» або «випускник минулих років», потребу в створенні особливих (спеціальних) умов);
  • обрати навчальний предмет на вибір;
  • обрати населений пункт в Україні або за кордоном, де особа планує проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі.

Вносити правки до інформації в особистому кабінеті можна буде до 15 квітня 2024 року. 

Вступники, які мають намір пройти НМТ, але не можуть зареєструватися, мають звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти за місцем проживання (перебування).

Докладніше про процедуру реєстрації на сайті УЦОЯО.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді