Долучайтеся до Національного тижня читання поезії у 2024 році

Як узяти участь у Національному тижні читання поезії 2024

Національний тиждень читання поезії

Демотивованість учня: ознаки та рекомендації

З 16 до 24 березня освітян запрошують долучитися до всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії».

Таку інформацію зазначили в Українському інституті книги. 

Цьогорічна акція присвячена Всесвітньому дню поезії — 21 березня. Тому впродовж тижня планують відзначати роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни. Тема тижня поезії — «Дім», а гасло — «Ріки незмінно течуть додому», що є рядком із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової.

«Наша мета — створити єдиний інформаційний простір, де кожен зможе знайти близькі для себе події: читацькі зустрічі, воркшопи, лекції та інші заходи, що сприяють популяризації читання», — повідомили організатори.

Зокрема, команда Інституту книги запрошує організаторів літературно-мистецьких заходів позначити свої події на мапі активностей. Наприклад таких як обговорення поетичних творів, організація поетичних читань за участі місцевих поетів чи будь-яка інша творчість, пов’язана з поезією.

Для того, щоб долучитися спланувати та зареєструвати свої заходи, представникам/цям закладів освіти, освітніх та наукових інституцій тощо потрібно заповнити гугл-форму

Також Український інститут книги підтримуватиме інформаційно окремі активності, щоб забезпечити максимальну видимість учасників.

Заплановано, що «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» буде першим із чотирьох, запланованих Інститутом у 2024-му році. Про перебіг тижня поезії інформацію оновлюватиметься на сайті УІК.

Національний тиждень читання поезії 2024

Джерело: УІК

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді