Долучайтеся до громадського обговорення проєкту змін щодо розроблення стандартів вищої освіти

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до методичних рекомендацій щодо розроблення стандартів вищої освіти»

Зміни стандарту вищої освіти

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

У Міністерстві освіти і науки висунули для громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до Методичних рекомендацій щодо розроблення стандартів вищої освіти». 

Внесені зміни до Методичних рекомендацій щодо розроблення стандартів вищої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2016 року № 600 зумовлені виконанням вимог Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня 2023 року № 220.

Оновлений документ поширюватиме свою дію на наступні соціальні групи населення та заінтересовані сторони: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: встановлення додаткових вимог до загальних компетентностей та результатів навчання здобувачів освіти освітнього ступеня бакалавра.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до проєкту стандарту можна надсилати до 15 березня 2024 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Світлана Дідусенко, тел. (044) 481-32-37.

Результати обговорення оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді