Долучайтеся до обговорення оновленого проєкту професійного стандарту вчителів

МОН пропонує для громадського обговорення нову редакцію проєкту професійного стандарту вчителя ЗЗСО, вчителя початкових класів ЗЗСО

Проєкт професійного стандарту вчителів

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

У Міністерстві освіти і науки запрошують до громадського обговорення проєкту професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти, Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» (нова редакція).

Проєкт професійного стандарту розроблено на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 03.10.2023 № 1191 «Про утворення робочої групи» з метою приведення професійного стандарту до вимог законодавства у сфері кваліфікацій.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до проєкту стандарту можна надсилати до 15 березня 2024 року на e-mail: [email protected] або за адресою: 01135, м. Київ, просп. Берестейський, 10. Контактна особа для надання консультацій: Ігор Балуба, керівник експертної групи з питань фахової передвищої освіти, директорату фахової передвищої, вищої освіти. 

Результати громадського обговорення опублікують на сайті МОН не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішення за результатами обговорення.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4955

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10410

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді