Відбулася зустріч представників України, які займаються інтеграцією науки та інновацій

У МОН відбулася установча зустріч із представниками України в програмних комітетах «Горизонт Європа»

Розвиток науки в Україні

Демотивованість учня: ознаки та рекомендації

9 лютого 2024 року відбулася установча зустріч обраних представників України до комітетів, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа», співробітників відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» Національного фонду досліджень України та команди Міністерства освіти і науки України, що займається питаннями інтеграції науки та інновацій в європейський дослідницький простір.

До заходу долучилися 54 учасники. Під час зустрічі вони обговорювали механізми взаємодії між зацікавленими сторонами й алгоритми дій, цілі та завдання України у програмі «Горизонт Європа», роль представників у їх досягненні. Також українські представники поділилися досвідом участі у попередній Рамковій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

Зустріч визначила важливий етап для української участі у великому міжнародному проекті, спрямованому на розвиток науки та інновацій в країні.

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74149

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді