Долучайтеся до громадського обговорення змін до порядку зарахування, відрахування та переведення учнів у закладах освіти

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти»

Проведення документообігу в закладах освіти

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

У Міністерстві освіти і науки запрошують освітян до громадського обговорення проєкту наказу «Про внесення змін до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».

Відповідно до змісту проєкту, соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія наказу: учасники освітнього процесу, здобувачі освіти та заклади освіти.

На виконання частини другої статті 74-1 Закону України «Про освіту», пункту 3 Положення про програмно-апаратний комплекс «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1255, згідно з пунктом 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, та з метою забезпечення належної цифрової взаємодії в системі загальної середньої освіти, підготовлено проєкт відповідного документу.

Свої пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту наказу «Про внесення змін до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» можна надсилати у довільній формі до 21 лютого 2024 року на електронну адресу: [email protected]

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4936

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10361

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді