Батьки вимагають відміни очної освіти у школах під час війни

Українці хочуть скасувати очну освіту у школах у воєнний час. Електронна петиція за місяць на сайті президента набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Батьки вимагають відміни очної освіти у школах під час війни

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Петиція розміщена на президентському сайті.

Автор Марія Горшеньова написала прохання про заборону навчання в навчальних закладах в офлайн-форматі до закінчення війни. Причина петиції те, що не всі навчальні заклади обладнані бомбосховищами та шляхами евакуації. У будівлях можуть бути дуже вузькі коридори та сходові прольоти. Також повітряні тривоги не дають учням сконцентруватися на навчанні, до всього - їх тривалість може бути дуже довгою.

«Що учням робити 2 години 48 хвилин в укритті? Як при цьому триватиме навчальний процес? Чи можливо проводити уроки в укритті для всіх учнів/студентів одночасно?» - йдеться у питанні петиції.

Петиція набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів та має бути направлена на розгляд Президента.

Готуємо школу до нового навчального року

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді