Вчителі та лікарі отримуватимуть зарплати вчасно

Зарплати вчителів і лікарів у 2024 році виплачуватимуться вчасно — Шмигаль

Заробітна плата вчителів і лікарів

Атестаційні листи: алгоритм роботи

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що заробітні плати вчителів і лікарів, а також пенсії, у наступному році виплачуватимуться вчасно. 

«Це наші зобов’язання перед нашими людьми й ми будемо робити все, щоб їх виконувати й надалі», — зауважив Голова Кабінету Міністрів під час засідання.

Зокрема він зазначив, що фінансування дефіциту бюджету на 2024 рік та макрофінансова ситуація стали темами активних обговорень останнім часом.

Як акцентував прем’єр-міністр, наступного року Україна потребуватиме понад 37 млрд доларів зовнішнього фінансування.

«Наразі ми маємо домовленості з одинадцятьма державами про багаторічні програми фінансування, маємо програму розширеного фінансування з міжнародним валютним фондом і підтримку інших міжнародних фінансових інституцій та організацій», — наголосив Денис Шмигаль.

Також він відзначив, що індексація відбудеться в березні 2024 року, відповідно до закону.

За інформацією НУШ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4930

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10335

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді