Близько мільйона українських дітей не мають доступу до безпечного навчання

Майже мільйон дітей в Україні не мають безпечного доступу до освіти

Організація безпечного доступу до освіти

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

Майже мільйон дітей в Україні, які постраждали від війни з росією, адже вони не мають безпечного та надійного доступу до продовження освіти. У майбутньому це вплине на ціле покоління.

Таку інформацію зазначила директорка з питань операцій та адвокації Управління ООН з координації гуманітарних справ Едем Восорну. 

Зокрема вона зауважила, що масштаби гуманітарних потреб в Україні залишаються величезними.

За її словами, нині гуманітарної допомоги потребують понад 14 мільйонів осіб. Це близько 40% населення держави.

«Чотири мільйони осіб, у тому числі майже 1 мільйон дітей, все ще є переміщеними особами всередині країни. Понад 6,3 мільйона людей продовжують жити як біженці в сусідніх європейських країнах та в усьому світі», — акцентувала Едем Восорну.

Окрім того, директорка з питань операцій та адвокації Управління ООН з координації гуманітарних справ наголосила, що росіяни пошкодили або зруйнували на території України понад 3 тисячі закладів освіти. Багато з них використовували для розміщення переселенців або як розподільчі центри.

 Джерело: Укрінформ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді