Розпочався прийом заяв до гімназій і ліцеїв

У Києві розпочали прийом заяв для зарахування до 5-х класів гімназій, ліцеїв та нових класів

Розпочався прийом заяв до гімназій і ліцеїв

15 годин підвищення кваліфікації: як виконати

Зарахування до 5-х класів гімназій, ліцеїв та новостворених класів прийом заяв триватиме до 23 червня.

Таку інформацію повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Цьогоріч умови вступу до навчальних закладів пом’якшено, тому усі ці документи можна подати власноруч або скановані копії чи фотокопії, направлені нарочно, факсом, електронною поштою на адресу школи. Оригінали документів необхідно подати до навчального закладу не пізніше 23 серпня», – зазначив Поворозник.

Він також повідомив, що при зарахуванні до навчального закладу пріоритет надаватиметься тим дітям, що проживають на території обслуговування закладу, зареєстрованим внутрішньо переміщеним особам, а також дітям, чиї брати чи сестри вже навчаються в цій школі та дітям працівників цих закладів.

Закладам освіти рекомендовано зараховувати дітей до всіх класів на безконкурсній основі. У разі проведення конкурсу на вільні місця навчальний заклад має до 24 червня оприлюднити оголошення про проведення конкурсного відбору. Конкурс має бути проведений до 8 липня. У випадку продовження навчання у своїй школі, учнів буде переведено автоматично.

⚡️ Що зробити у червні: 12 акцентів

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді