Порядок проведення мультитесту ЗНО

У Порядку визначено основні засади проведення національного мультипредметного тесту

Порядок проведення мультитесту ЗНО

Як завершити 2021/2022 навчальний рік

МОН затвердило Порядок проведення в 2022 році національного мультипредметного тесту.

Наказ підписав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Порядок визначає основні засади проведення національного мультипредметного тесту для оцінювання результатів навчання абітурієнтів, які претендуватимуть на бюджетну форму навчання або вступатимуть на висококон’юнктурні спеціальності.

НМТ буде проведений замість звичного ЗНО з різних предметів у зв’язку зі здійсненням прийому на навчання для здобуття ступенів молодшого бакалавра та бакалавра в особливому порядку.

Тестування планують провести у спеціально створених тимчасових екзаменаційних центрах. Учасники тестування будуть розподілені між сесіями та змінами.

Не пізніше ніж за тиждень до початку проведення основних сесій учасники тестування будуть поінформовані про місце та час проходження НМТ шляхом розміщення запрошень на інформаційних сторінках учасників.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді