Незабаром розпочнеться Національний тиждень читання

Український інститут книги проведе Національний тиждень читання

Всеукраїнський флешмоб з читання

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

З 4 до 10 грудня відбудеться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання».

Мета цього проєкту — об’єднати суспільство довкола читання. Гасло цьогорічного тижня читання — «Бути своїм». Саме воно показує зв'язок між поколіннями, єдність та стійкість українців та українок.

Зокрема, 4 грудня об 11:00 в національному агентстві «Укрінформ» проходитиме брифінг «Бути своїми — важливість читання для культури, освіти та захисту державної мови».

Кожен охочий може долучитися до акції. Для цього впродовж 4-10 грудня треба опублікувати в соцмережах допис чи декілька дописів про свій читацький досвід: добірку улюблених історій, роздуми про важливість культури читання. Для дописів потрібно використовувати хештеги #тижденьчитання2023, #бутисвоїми та закликати друзів долучатися до Всеукраїнського тижня читання.

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді