У Києві відновили дистанційне навчання

Навчання відновлять в онлайн форматі у закладах освіти різних рівнів

У Києві відновили дистанційне навчання

Плекаємо в дітей уміння шанувати старших

Від сьогодні у Києві заклади загальної середньої, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти відновлюють навчання в онлайн форматі.

Таку інформацію повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За словами Валентина Мондриївського, Київ продовжує жити і працювати в умовах воєнного стану. У той же час педагогічні колективи столиці готові почати освітній процес у дистанційному режимі.

«Ми приймали це рішення, спираючись на думку фахівців, в першу чергу психологів, які підтримують відновлення навчального процесу. Мета дистанційного навчання під час війни – не лише засвоєння нових знань, а й психологічна підтримка, спілкування, перемикання уваги дітей», – додав Мондриївський.

Крім того, він розповів, що освітяни отримали чіткий сигнал про те, що навчання в даних умовах має бути без негативних оцінок або об’ємних домашніх завдань – воно повинно стати допомогою дитині, а не черговим стресом та хвилюваннями.

Гра як спосіб зняти психологічне напруження дитини

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді