Підтримка дітей з особливими освітніми потребами

Учителі Спеціальної школи №5 імені Я. П. Батюка міста Київ і Криворізької спеціальної школи «Натхнення» Дніпропетровської обласної ради підготували матеріали для дітей з особливими освітніми потребами

Підтримка дітей з особливими освітніми потребами

Ігри, що допоможуть знизити агресію

«Наперекір труднощам, які спричинила росія, Україна вже місяць стримує та перемагає набагато більшого за себе ворога. Ми показали світові стійкість України, мужність воїнів і національне єднання у боротьбі проти ворога. Проте в умовах війни страждає мирне населення, інфраструктура, а найстрашніше – страждають діти. Наразі суттєвої підтримки та уваги потребують діти з особливими освітніми потребами. Дякую освітянам, експертам і психологам, які згуртувалися та підтримують дітей і їхніх батьків», – розповів Сергій Шкарлет.

Спеціальна школа №5 імені Я. П. Батюка публікує вправи та ігри для дітей із порушенням зору, гімнастику для очей і поради для батьків.

Тілесно-орієнтований підхід до подолання психотравм у дітей

Також Криворізька спеціальна школа «Натхнення» для дітей з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушенням інтелектуального розвитку (зокрема, розладом спектру аутизму), підготувала серію відео, що стануть у пригоді в організації дистанційного навчання.

Крім того, працює Телеграм-канал «Підтримай дитину», де публікуються ігри, вправи та поради для підтримки дітей у складні часи, зокрема й завдання та вправи для дітей з особливими потребами.

Звернення редакцій Експертус Освіта:

Друзі, у цей тяжкий воєнний час ми хочемо бути для вас корисними, тому продовжуємо працювати!

Поки створюємо тільки електронні журнали. Передплатити їх можна за телефоном 0 800 21 38 38.

Наші менеджери на зв’язку та готові допомогти – звертайтеся!
Підтримаємо економіку країни!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді