Дорогі передплатники наших друкованих журналів!

Наше видавництво працює! Попри труднощі роботи під час війни ми виконуємо всі зобов’язання перед нашими передплатниками. Уже видрукували і передали на відправлення об’єднані № 3-4 журналів «Практика управління закладом освіти», «Практика управління дошкільним закладом», «Заступник директора школи», «Вихователь-методист дошкільного закладу» та інші. Готуємо до друку № 5-6.

Розуміємо, що друковані журнали можуть надходити вам із затримкою або навіть зовсім не надходити, якщо ви проживаєте в місті чи селі, де ведуться бойові дії. Тому ми відкриємо вам доступ до електронних версій передплачених журналів.

Аби отримати доступ до електронного журналу, зателефонуйте  —  0 800 21 38 38.

Хоча працівники видавництва перебувають у різних куточках України, ми об’єднані спільним прагненням — підтримувати вас інформаційно! Тому на сторінках електронних журналів — публікації про зміни та нововведення у законодавстві, про те, як організувати роботу та працювати в умовах воєнного стану, як розв’язати робочі ситуації. Ви можете розраховувати на нас!

Тримаймося разом! 
Віримо у нашу перемогу!

Слава Україні! 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді