В Уряді затвердили перефінансування видатків до держбюджету

Уряд затвердив перерозподіл видатків держбюджету, передбачених для МОН

Розподіл коштів на МАН

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

3 листопада 2023 року в Кабінеті Міністрів затвердили розпорядження «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2023 рік». Понад 1,8 мільйона гривень дофінансування дасть змогу забезпечити безперебійне функціонування Національного центру «Мала академія наук України» та інтерактивно-освітнього простору «Музей науки» у Києві.

Відповідне заощадження коштів для перерозподілу відбулося завдяки проведенню відкритих торгів на закупівлю відзнак про досягнення в навчанні та бланків документів про освіту, а також через завищення потреби в попередніх замовленнях на виготовлення документів про освіту.

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

Зауважимо, що Мала академія наук України (НЦ «МАНУ») — це державна освітня установа позашкільного спрямування, що розвиває науковий потенціал дітей різного віку. МАН налічує 12 відділень, які залучають дітей до різних галузей науки та саморозвитку по всій Україні, а також допомагають освітянам покращити навички та методику роботи.

У 2020 році на базі МАН почав роботу перший в Україні державний інтерактивно-освітній простір «Музей науки» для дітей різного віку, їхніх батьків та вчителів.

Джерело МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді