Коли українські школярі можуть піти на зимові канікули

Коли учні підуть на зимові канікули у навчальному році 2023 — 2024

Терміни проведення зимових канікул

Як поінформувати працівника про умови трудового договору

Під час 2023 — 2024 навчального року в школах України учні мають осінні, зимові та весняні канікули. Проте в окремих регіонах школярі можуть відпочивати лиши в зимовий період. 

Це зумовлено тим, що деякі школи можуть переносити осінні й весняні канікули на зиму.

У межах цього навчального року кожен регіон і навіть школа можуть самостійно формувати свій графік канікул. Міносвіти визначило лише дати початку та завершення навчального року. Однак уже відомі орієнтовні дати зимового відпочинку школярів.

Таким чином, цього навчального року 2023 — 2024 зимові канікули відбудуться здебільшого у межах двох часових проміжків. Зокрема, протягом:

  • 23 грудня 2023 року — 7 січня 2024 року;
  • 30 грудня 2023 року — 14 січня 2024 року.

Насамперед зимові канікули триватимуть два тижні. Але за умови, що школярі відпочивали тиждень від навчання восени та ще тиждень відпочиватимуть навесні 2024 року.

Окрім того, в Україні є такі школи, які відпускають учнів у межах цього навчального року лише на зимові канікули. У такому разі діти відпочиватимуть від навчання місяць.

За матеріалами 24tv

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді