GoFundEd допоможе вчителям реалізувати освітні проекти

Краудфандингова платформа GoFundEd дасть змогу вчителям отримати гроші на потреби класу або на реалізацію проектів, що поліпшать якість викладання

Краудфандингова платформа GoFundEd дасть змогу вчителям отримати гроші на потреби класу або на реалізацію проектів, що поліпшать якість викладання.

Кожен охочий може стати благодійником, допомогти вчителю реалізувати його задум і зробити навчальне середовище для учнів кращим. Проект, який викликав довіру, можна підтримати фінансово або організаційно.

Для того щоб потрапити на платформу GoFundEd освітній проект повинен:

  • мати певну цінність для учнів або інших учасників навчально-виховного процесу в школі (вчителів, батьків тощо);
  • відповідати принципам сталого розвитку (не бути точковим, а мати механізм постійного впливу);
  • мати чіткий механізм впливу на навчальний досвід учнів, вчителів тощо;
  • бути реалістичним у виконанні (мати конкретну ціль, графік реалізації, метрику успішності).

GoFundEd — це своєрідний «валідатор» проектів на їх відповідність всім критеріям.

Краудфандингова платформа також контролює реалізацію проекту та розподіл коштів. Кожен розробник проекту зобов’язаний надіслати фінансовий та змістовий звіт не пізніше ніж через два тижні після його реалізації.

Як тільки проект назбирає необхідну для реалізації суму, платформа перераховує її розробнику. Після завершення проекту всі, хто перераховували кошти, отримають  фінансовий та змістовий звіт, а також лист із вдячністю від вчителя.

Нині гроші на створення лабораторії фізики у школі Слов’янська вже зібрані. Вчитель із села Крива Закарпатської області збирає гроші на реалізаію проекту blended learning — вивчення фізики за допомогою інших навчальних предметів (географії, біології тощо), а викладач Вінницького технічого коледжу збирає кошти на 3D-принтер. 

Якщо ж проект не зібрав необхідної суми, то зібрані кошти можуть бути перераховані на інший проект або ж повернуті тим, хто їх надіслав.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді