Верховна Рада затвердила проект держбюджету на 2024 рік в першому читанні

До 20 листопада має відбутися остаточне голосування за проєкт Бюджету на 2024 рік

Верховна Рада затвердила проект держбюджету на 2024 рік в першому читанні

За відповідне рішення проголосували 285 народних депутатів.

Основні показники Бюджету-2024:

  • доходи — 1,746 трлн грн (загальний 1,54 трлн грн);
  • видатки — 3,308 трлн грн (загальний 3,1 трлн грн);
  • дефіцит — 1,531 трлн грн.

«Пріоритети головного фінансового документа визначені необхідністю якомога скоріше наблизити перемогу України, акумулювати максимальний ресурс на сектор безпеки і оборони, забезпечити соціальний захист населення. Продовжуємо активно співпрацювати з міжнародними партнерами для залучення необхідного пільгового зовнішнього фінансування на 2024 рік», - зазначив Міністр фінансів Сергій Марченко.

Джерело: Урядовий портал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
87724

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1498

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4920

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді