Українцям надали доступ до віртуальної лабораторії

Наукова лабораторія вдома чи в класі — «Labster» продовжує доступ для українських закладів освіти

Віртуальна лабораторія для українських закладів освіти

Як провести тарифікацію педагогів

На міжнародній платформі «Labster» продовжили безкоштовний доступ для українських закладів освіти

Від особливостей побудови органів людини до перетворення водоростей на біоенергію — про це й не тільки можна дізнатися на платформі «Labster». Це віртуальна наукова лабораторія з великою кількістю корисних матеріалів для навчання.

На Labster розміщено понад 300 симуляцій віртуальних лабораторій із біохімії, генетики, біотехнологій, фізики та інших предметів з елементами гейміфікації. Усі симуляції на платформі створюють та перевіряють науковці, що мають необхідну експертизу у відповідних галузях знань. 

Наразі всі матеріали лабораторії, зокрема вікторини, теоретичні блоки та посібники доступні для українських учнів та студентів.

Зауважимо, що більшість користувачів лабораторії — заклади вищої освіти. Але матеріали платформи Labster будуть цікавими для старшокласників під час дистанційного чи змішаного навчання. 

Окрім того, відтепер користувачі можуть ще й додавати до курсів власні тестові питання та переглядати аналітику — ця функція допоможе вчителям та викладачам.

Міністерство освіти і науки України вже розіслало школам, закладам професійної освіти, фахової передвищої та вищої освіти інструкції з реєстрації на платформі.

Джерело МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді