Коли відбудеться основний етап PISA-2022

Теми:
Провідною галуззю цьогорічного дослідження PISA-2022 визначено математичну грамотність

Міжнародне дослідження PISA-2022

Освітнє середовище: врахуйте під час самооцінюванняЗ 04 квітня до 20 травня 2022 року в Україні відбудеться основний етап міжнародного дослідження якості освіти PISA-2022, призначеного виміряти компетентності 15-річних школярів, які закінчують основну школу.

Цього року провідною тематикою міжнародного дослідження було обрано математику, що, зокрема, через діджиталізацію зазнає істотних змін у різних сферах застосування.

Для того, щоб допомогти учасникам дослідження PISA-2022 перекладено рамковий документ з математики, у якому охарактеризовано розуміння математики та математичної грамотності, окреслено її зміст і запропоновано зразки тестових завдань.

На основі отриманих у ході дослідження даних урядовці матимуть змогу виміряти якість функціонування освітніх систем на рівні загальної середньої освіти та розробити «дорожні карти» необхідних змін.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
129

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді