Методичні рекомендації щодо облаштування шкільної їдальні

На сайті УІРО опублікували методичні рекомендації щодо облаштування харчоблоків у закладах середньої освіти

Облаштування харчоблоків у школі

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

В Українському інституті розвитку освіти сформувала й опублікували методичні рекомендації щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти. 

Метою відповідного удосконалення системи організації харчування в закладах освіти є забезпечити формування культури здорового, збалансованого споживання їжі та питної води, та здійснити якісні зміни в технологічних процесах, зокрема  провести модернізацію обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів освіти. 

Як сформувати безпечне і здорове освітнє середовище

Саме для того для закладів освіти  були розроблені «Методичні рекомендації щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти». 

Окрім того, заклади освіти можуть скористатися інтерактивним калькулятором харчоблоку, який допоможе закладам, відповідно до можливостей та ресурсного забезпечення, здійснити розрахунок необхідного технологічного обладнання.  А також щодо того, що згідно з наповнюваністю закладу освіти та обраною моделлю харчування, необхідно врахувати під час будівництва та/або модернізації шкільного харчоблоку.

Джерело УІРО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді