Жінкам за 50 років надаватимуть психологічну підтримку

Теми:
Поради як приєднатися до українського проєкту із психологічної підтримки для жінок понад 50 років

Психологічна підтримка жінок
Освітнє середовище: врахуйте під час самооцінювання

Благодійна організація «Сила віку жінок»  започаткувала проєкт психологічної підтримки жінок віком понад 50 років.

Усі, хто хочуть отримати відповідну підтримку можуть долучитися до спільноти «Сила віку жінок» у Facebook. Наразі у спільноті вже понад 1600 жінок зі всієї України. 

Тестові групи з психотерапії для 30 жінок розпочалися в грудні 2021 року. Вони працюють над прийняттям та позитивним ставленням до свого віку та змін в організмі, які з ним пов’язані.

Під час роботи в групах жінок навчатимуть лідерства. Групова психотерапія підвищить самооцінку жінок, навчить їх принципу самодопомоги та надасть натхнення для лідерства і творчості.

Окрім того, організатори проєкту хочуть створити антиейджистський (тобто антидискримінаційний за віком) рух у всіх регіонах України та сприяти позитивним змінам в політиці щодо жінок старшого віку.

Організували проєкт психологиня Наталя Підлісна, культурологиня Людмила Гарбуз та соціальна працівниця Олена Девіс за сприяння фонду «Відродження». 

«Ми зробимо жінок будь-якого віку видимими й помітними в нашому суспільстві. Якщо ви не бачите на нічних тусовках жінок, яким за 50, то це не означає, що нас немає. Ми є і ми просто змінилися в кращий бік», — повідомила психологиня Наталя Підлісна.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
537

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49214

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді