Скоро розпочнеться другий етап сертифікації вчителів

Другий етап сертифікації вчителів математики та вчителів української мови і літератури

Другий етап сертифікації вчителів

Як провести тарифікацію педагогів

180 учителів математики та 398 учителів української мови і літератури, які успішно склали незалежне тестування, до 5 жовтня отримають на свої електронні адреси логіни й паролі персонального доступу до форми анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності.

Другий етап сертифікації триватиме з 09:00 6 жовтня до 17:00 10 жовтня. У цей період учасники сертифікації мають виконати два завдання:

  1. заповнити анкету в інформаційно-аналітичній системі EvaluEd;
  2. надіслати анкету на адресу електронної пошти [email protected].

Насамперед анкета містить 80 тверджень для вчителів математики та 85 тверджень для вчителів української мови і літератури, відповіді на які обов’язкові.

Зауважимо, що вчителі під час сертифікації можуть змінювати відповіді на твердження необмежено до настання однієї з обставин:

  • формуляр закрито (надіслано відповіді);
  • термін доступу до анкети закінчився.

Окрім того, зміст тверджень анкет відповідає трудовим діям професійних компетентностей, що визначені професійним стандартом за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)».

Пізніше протягом трьох робочих днів після надсилання анкети вчитель-учасник отримає візуалізацію своїх результатів самооцінювання для проєктування власного професійного розвитку.

За матеріалами Держслужби якості освіти

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді