Онлайн-флешмоб вдячності до Дня вчителя

У МОН запустили кампанію вдячності «Нас навчали вчителі»

Комунікаційна кампанія до Дня вчителя

Як поінформувати працівника про умови трудового договору

У Міністерстві освіти і науки до Дня вчителя запустили комунікаційну кампанію «Нас навчали вчителі». Її учасники — люди критично важливих в умовах війни професій — військові, прикордонники/-ці, волонтери/-ки, залізничники/-ці, лікарі/-ки — діляться спогадами про своїх учителів. Вони розповідають, як ті вплинули на їхній особистий розвиток, вибір професії, цінності тощо. 

Наразі герої й героїні кампанії роблять великі та значущі речі, але всі вони колись були маленькими школярами, що намагалися пізнати якнайбільше та навчитися нового — у цьому їм допомагали, підтримували й спрямовували їхні вчителі та вчительки.

Метою відповідного флешмобу є наголосити на важливості професії вчителя та зміцнити емоційний зв’язок між учителями, суспільством та Міністерством освіти і науки. Цю кампанію МОН реалізує разом із освітнім медіа «Нова українська школа».

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

Таким чином, з 1 жовтня в соціальних мережах Міністерства освіти і науки публікують по одній історії щодня. Уже своїми спогадами про вчителів поділилися військовий і вчитель Сергій Хараху, волонтерка й координаторка благодійного фонду Сергія Притули Меланія Подоляк та прикордонник Євгеній Любарець. Зокрема, на вулицях Києва можна буде побачити сітілайти з героями кампанії.

Усі, хто бажає можуть взяти участь у флешмобі. Для цього потрібно поширити в інстаграмі чи фейсбуці історії про ваших учителів і вчительок, ділитися своїми спогадами та обов’язково використати #нас_навчали_вчителі — так допис зможуть побачити всі зацікавлені. Зараз у флешмобі вже взяли участь міністр освіти і науки Оксен Лісовий та його заступник Андрій Сташків. 

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4934

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10359

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді