Щодо програм предметних тестів ЄФВВ

Теми:
Предметні тести будуть використовуватись у 2022 році під час складання ЄФВВ вступниками у магістратуру

Програми вступних іспитів на магістратуру

Освітнє середовище: врахуйте під час самооцінюванняМіністерство освіти та науки пропонує до громадського обговорення проєкти програм предметних тестів єдиного фахового вступного випробування для вступу в магістратуру.

Відповідне обговорення створено з метою задоволення права вступників на ознайомлення із програмами предметних тестів, що будуть використовуватись у 2022 році під час складання ЄФВВ особами, які вступають у магістратуру на спеціальності, які охоплені ЗНО.

Усі коментарі, зауваження та пропозиції щодо запропонованих проєктів програм приймаються у довільній формі до 11 січня 2022 року на електронну адресу: [email protected].

Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга, телефон (044) 281-32-67.

Надалі, результати цього обговорення будуть опубліковані на офіційному вебсайті Міністерства освіти не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
692

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49820

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді