Головне за місяць для педагогів

Зібрали основне за грудень для освітян, щоб ви нічого не пропустили

Головне за місяць для педагогів

ЯК ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ЗА ОНОВЛЕНОЮ КАРАНТИННОЮ ПОСТАНОВОЮ

24 листопада КМУ вніс зміни до Постанови № 1236, посиливши карантинні правила, зокрема для невакцинованих громадян. Нові правила наберали чинності 6 грудня.

НОВІ КАРАНТИННІ ПРАВИЛА

НА СКІЛЬКИ ЗРОСЛА ЗАРПЛАТА ОСВІТЯН

МОН на сайті повідомило, що підвищиться заробітна плата освітян у школах на 8,4%. Також це передбачено Державним бюджетом на 2021 рік.

ОБЧИСЛИТИ ЗАРПЛАТУ

ЩО СЛІД ЗРОБИТИ ДО 25 ГРУДНЯ З ПИТАНЬ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Педагогічні працівники самостійно обирають конкретні форми, види, напрями та суб’єк­тів надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації. Складіть орієнтовний план підвищення кваліфікації на 2022 рік. Сформуйте його на основі пропозицій педагогів. Не забудьте про себе!

РОЗРОБИТИ ПЛАН

ЯК ЗАТВЕРДЖУВАТИ ДОКУМЕНТИ ЗА НОВИМ ДСТУ

Які документи затверджувати — визначають загальнодержавні правила діловодства, а як оформляти затвердження — скеровує націо­нальний стандарт ДСТУ 4163:2020. Експерти сис­тематизували всі норми в одній статті, тож вмітимете оформляти реквізит «Гриф затвердження» за новими правилами.

ОФОРМИТИ ЗАТВЕРДЖЕННЯ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді