Яка вартість пробного ЗНО у 2022 році

У регіональних центрах оцінювання якості освіти визначили вартість участі в пробному ЗНО

Яка вартість пробного ЗНО у 2022 році

Новий професійний стандарт: ВИМОГИ

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі в пробному ЗНО у 2022 році. зовнішньому оцінюванні для осіб, які мають намір використати цей інструмент при підготовці до тестування.

Залежно від регіону, вартість складання пробного тесту варіюється від 213 до 309 грн.

Головне про проведення ЗНО в 2022 році

Найдешевше скласти пробне ЗНО для мешканців Харківської, Полтавської та Сумської областей. Учасники тестування з цих регіонів матимуть можливість скласти один пробний тест за 213 грн.

Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти запропонував скласти один тест за 270 грн. Івано-Франківський центр – за 282 грн.

Для мешканці Донецької і Луганської областей та Дніпропетровської й Запорізької областей вартість пробного ЗНО становить 285 грн.

Херсонський, Вінницький, Львівський регіональні центри оцінювання якості освіти пропонують мешканцям своїх регіонів скласти один тест пробного ЗНО за 300 грн.

Найдорожче пройти тестування мешканцям Чернігівської, Черкаської, Київської областей та міста Києва – 309 грн.

Зареєструватися можна у період з 05 до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО у 2022 році з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді