Канікули у столичних школах розпочнуться 25 грудня

Теми:
Зимові канікули для столичних школярів почнуться 25 грудня і триватимуть до 9 січня включно

Зимові канікули в столичних школахОсвітні програми 2021/2022: що рекомендує МОН

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 25 грудня та триватимуть до 9 січня включно.

Таку інформацію повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Як він відзначив, причин для перенесення початку канікул немає.

​​«Завдяки ефективним протиепідемічним заходам у столиці вдалося зупинити зростання захворюваності на COVID-19 і вийти з «червоної» зони епідеміологічної небезпеки. Зараз усі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання», — наголосив заступник голови КМДА.

Окрім того, він зауважив, що фахівці наполегливо рекомендують максимально вакцинувати населення для більш безпечного перебігу хвороби і збереження життя.

«Київ — лідер із вакцинації в Україні. Зараз уже зроблено понад 3,1 мільйона щеплень. Повністю вакциновано майже 1,57 мільйона киян. Серед представників освітньої галузі вакциновано майже 97%. Вакцинація полегшує перебіг хвороби і рятує життя.  Хотів би нагадати, що нам треба досягнути загального показника у 70%, як це зазначено в Національному плані вакцинації проти COVID-19. Тож закликаю усіх щепитися від коронавірусу», — акцентував Валентин Мондриївський.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді