Скільки триватиме навчальний рік 2023 — 2024 в українських школах?

Коли в Україні закінчиться навчальний рік 2023 — 2024

Тривалість нового навчального року

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Цьогоріч українські школярі розпочали навчальний рік 1 вересня 2023 року. Проте вчитися вони будуть довше, ніж зазвичай. 

Додатковий час передбачили для надолуження освітніх втрат, які можуть виникнути, зокрема, через блекаути.

Цей навчальний рік 2023 — 2024 в Україні завершиться 28 червня 2024 року. За його організацію у конкретному регіоні відповідають місцеві органи влади. 

Зокрема, дати канікул у межах цього навчального року місцева влада та директори закладів освіти можуть встановлювати самостійно. Усе залежить від безпекової ситуації у кожній області. З тієї ж причини учні можуть навчатися очно, онлайн чи у межах змішаної форми.

Окрім того, нещодавно в Міністерстві освіти та науки повідомили, що вони визначають лише початок і кінець навчального року. Безпосередньо за організацією освітнього процесу відповідає керівництво закладу освіти. 

Джерело Освіта24

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді