Який перелік предметів ЗНО для вступу на 12 спеціальностей

Теми:
Зміни закріплені в оновленій редакції Умов прийому, зареєстрованій у Міністерстві юстиції

Умови для вступу до закладу вищої освіти

Освітні програми 2021/2022: що рекомендує МОНМіністерством освіти змінений перелік необхідних сертифікатів ЗНО для вступу на спеціальності галузі знань «Міжнародні відносини» та «Охорона здоров’я».

Про ці зміни зазначається в оновленому документі Умов прийому до закладів вищої освіти в 2022 році, що зареєстрований Міністерством юстиції.

Відповідно до змісту оновленої редакції, для вступу на медичні спеціальності за ініціативи Міністерства охорони здоров’я змінено пари конкурсних предметів: другим предметом вступники у 2022 році зможуть обрати математику або хімію, а третім — фізику або біологію.

Зміни для спеціальностей галузі «Міжнародні відносини» такі: для двох з них — «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та «Міжнародні економічні відносини» — значно розширений перелік третього предмета на вибір. У 2022 році абітурієнти в якості третього предмета зможуть подавати сертифікат з будь-якого предмета ЗНО.

Для вступу на спеціальність «Міжнародне право» абітурієнти третім предметом на вибір зможуть подавати сертифікат з математики або історії України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді