Взимку планують провести Всеукраїнський семінар щодо меню на зимовий період
Як погодити примірне чотиритижневе меню
Таку інформацію повідомили на Facebook-сторінці Асоціації працівників дошкільної освіти. Зокрема, зазначають, що розпочалася робота щодо створення меню на зимовий період. 18 листопада відбулося перше засідання робочої групи. Уже на початку грудня Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров'я за ініціативи Асоціації працівників дошкільної освіти організовує Всеукраїнський семінар з цього питання. Дату і час повідомлять на сторінці Асоціації.
Змушені закрити заклад, бо відсутній харчоблок чи проводите його капітальний ремонт і не маєте змоги готувати їжу для дітей? Організуйте кейтеринг. Як це зробити всього за чотири кроки!
Читайте про Порядок організації харчування в закладах освіти. Що змінили та які моделі можете обрати – у статті
Ухвалено Кодекс усталеної практики для проєктування харчоблоків у закладах освіти. Коли він набуде чинності та що передбачає – у матеріалі.
Окрім поняття «якість», існує поняття «безпечність». Саме воно є ключовим у системі, призначеній для управління ризиками у галузі виробництва харчової продукції, тобто HACCP
У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
Які особливості харчуватися дітей на дистанційному навчанні та що варто врахувати батькам при плануванні раціону