Посилюють контроль за рівнем реальної вакцинації вчителів

Теми:
В одній із столичних шкіл заявлений рівень вакцинації працівників не відповідав реальному

Дотримання карантинних вимог у школах КиєваНакази з основ­ної діяльності: що потрібно знати керівнику

Директори столичних закладів освіти мають посилити контроль за дотриманням рівня вакцинації у своїх колективах.

Таку інформацію повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Як він відзначив, наразі столиця є лідером із вакцинації працівників освітньої галузі.

Зокрема, група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів виявила, що в одній зі столичних шкіл заявлений рівень вакцинації працівників закладу освіти не відповідав реальному.

Таким чином, у Київській міській державній адміністрації наголосили, що у столичній загальноосвітній школі № 13 ім. Хитриченка, у якій із тих чи інших причин працівники закладу не змогли пред’явити підтвердження вакцинації.

«У разі, якщо до 5 жовтня ситуацію не виправлять, а директор школи не пред’явить підтвердження вакцинації у 80% працівників школи, ми вимушені будемо перевести учнів на дистанційну роботу. За партами залишаться тільки учні 1-4 класів відповідно до рішення центральної влади», — акцентував заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Також, у КМДА повідомляють що найголовнішим завданням директорів столичних шкіл та дитячих садочків є убезпечення своїх колективів від захворювання на COVID-19.

«У разі ж невиконання цих вимог, заклади освіти будуть змушені працювати із певними обмеженнями. А за подання недостовірної інформації директори нестимуть особисту відповідальність», — підкреслили в Київській міській державній адміністрації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді