Коли розпочнеться новий навчальний рік?

Уряд прийняв постанову «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні»

Новий навчальний рік

Трудові відносини в умовах воєнного стану: ГОЛОВНЕ

28 липня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні». Освітній процес розпочнеться 1 вересня 2023 року та триватиме до 28 червня 2024 року. 

Мета постанови — зменшити загрози життю та здоров’ю здобувачів освіти, працівників закладів освіти у період дії воєнного стану завдяки урегулюванню питання організованого початку 2023/2024 навчального року.

Окрім того, документ визначає тривалість навчального року, а також завдання обласним та Київській міській військовим адміністраціям щодо забезпечення його організованого початку спільно із засновниками закладів освіти залежно від безпекової ситуації.

Обласні військові адміністрації та засновники закладів освіти мають забезпечити організацію початку навчального року залежно від безпекової ситуації в кожній окремій адміністративно-територіальній одиниці.

Джерело МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді