Закриватимуть школи, де не буде 80% вакцинованих учителів

Теми:
У Київській області прийняли рішення зачиняти заклади освіти з недостатнім рівнем вакцинації педагогів

Вакцинація освітян на КиївщиніЗа якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантин

У закладах освіти на Київщині до 20 вересня мають провакцинувати 80% вчителів. Це дозволить навчальним закладами працювати під час переходу регіону до жовтої карантинної зони. Якщо план не виконають, то школи закриватимуть. Навчання онлайн більше не буде.

Таку інформацію опублікували на сайті Київської обласної державної адміністрації.

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін закликає педагогічних працівників вакцинуватися через стрімке зростання кількості хворих на COVID-19 в області.

Під час проведення інформаційної кампанії чиновник відвідав з робочим візитом Вишневу громаду. Там він поспілкувався з колективом ліцею «Ідеал» щодо вакцинації проти COVID-19.

Наразі 61% педколективу навчального закладу зробили щеплення. До 20 вересня відсоток вакцинованих має зрости до 80, інакше школу закриють. Онлайн-навчання проводити не планують.

«Працюватимуть тільки ті школи, де вакциновано 80% працівників. У ліцеї зараз щеплення отримав 61% вчителів. Є можливість виправити це. Якщо ж до 20 вересня цього не зроблять, школу зачинять. Онлайну більше не буде», — наголосив очільник КОДА Василь Володін.

Окрім того, чиновник зауважив, що провакцинувати 80% персоналу мають у всіх галузях. Це стосується не лише шкіл. Адже щеплення зараз — це єдиний спосіб захиститись від хвороби.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48177

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді