Кращі учасники ЗНО щомісяця отримуватимуть 10 тисяч грн

Теми:
Учасники ЗНО з найвищими результатами отримають стипендію, яка складатиме 10 тисяч грн впродовж року

Стипендії для учасників ЗНОВиховний процес у 2021/2022 н. р.: нові рекомендації МОН

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання з найвищими результатами отримають щомісячну стипендію Президента України, яка складатиме 10 тисяч грн впродовж року.

Відповідне рішення затвердили на засіданні Кабінету Міністрів.

Як відзначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, стипендії призначатимуться щороку за результатами участі у ЗНО.

Зокрема, грошові винагороди розміром 100 тисяч грн отримають переможці цьогорічних міжнародних учнівських олімпіад з математики, фізики, інформатики та хімії.

«Як і обіцяв, переможці цьогорічних міжнародних учнівських олімпіад з математики, фізики, інформатики та хімії отримають премії Президента України у розмірі 100 тисяч гривень. А учасники зовнішнього незалежного оцінювання з найвищими результатами, — стипендії Президента України», — наголосив очільник освітнього відомства.

Окрім того, Сергій Шкарлет акцентував, що таке заохочення обдарованих дітей стане стимулом для продовження навчання в закладах вищої освіти України та розвитку інтелектуального потенціалу суспільства загалом.

«Дякую Президентові України Володимиру Зеленському, Прем’єр-міністрові Денису Шмигалю та членам Уряду за підтримку талановитої молоді, досягнення якої сприяють підвищенню рівня авторитету нашої держави», — зазначив міністр освіти та науки.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
128

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді