Презентація Візії майбутнього освіти та науки

Презентацію Міністерства освіти і науки представить віце-прем’єр-міністр Федоров

Розвиток майбутнього освіти

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У профільному комітеті Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій відбудеться презентація Візії майбутнього освіти і науки України.

Презентувати «Візію майбутнього освіти і науки України» буде віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров. Співдоповідачем документа визначено очільника Міністерства освіти та науки Оксена Лісового.

Подія з презентацією Візії майбутнього освіти та науки має відбутися 27 липня. 

Раніше освітнє відомство публікувало документ з візією майбутнього освіти що відображає цілі та принципи розвитку галузі.

Передбачається, що візія допоможе створити освітню систему, яка відповідатиме потребам та запитам народу України, враховуватиме виклики і використовуватиме наші можливості. Документ визначає завдання, до яких буде прагнути МОН, реалізуючи освітню реформу в країні.

Джерело Комітет ВР

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді