Конкурс «ДИРЕКТОР 2021: НАЙКРАЩА ПРАКТИКА»: останній шанс подати роботу

Сьогодні останній день подачі робіт на конкурс «Директор 2021: найкраща практика». Якщо досі роздумуєте – маємо для вас супермотивацію

ПОДАТИ РОБОТУ

Уже біля сотні керівників закладів освіти подали конкурсні роботи на сайті oplatforma.com.ua і отримали офіційний сертифікат учасника конкурсу. Упевнені, що і у вас є професійні досягнення, про які мають знати керівники інших закладів освіти. Адже ви щодня наполегливо працюєте, аби розбудувати систему забезпечення якості освіти у вашому закладі.

Нагадаємо, що чекає на переможців та лауреатів від організаторів конкурсу — журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» Цифрового видавництва Експертус, а також від спонсора — компанії HUMAN.

Головні призи від Цифрового видавництва Експертус

Два переможці в номінаціях «Дошкільна освіта» та «Загальна середня освіта» отримають грошову винагороду — 20 000 гривень від журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом», а також навчання за програмою підвищення кваліфікації Вищої школи освітнього менеджменту.

Усі переможці та лауреати отримають дипломи і корисні подарунки від Цифрового видавництва Експертус, а найяскравіші роботи ми опублікуємо у фахових журналах видавництва.

Подарунки переможцям номінації «Директор-інноватор» від Edtech-компанії HUMAN

Українська освітня компанія HUMAN стала спонсором конкурсу та заснувала номінацію «Директор-інноватор».

Мета номінації — заохотити керівників закладів загальної середньої освіти застосовувати новітні технології в адмініструванні роботи своїх закладів та відзначити автора найкращої практики.

Переможця номінації обиратиме керівництво HUMAN з-поміж лауреатів конкурсу — директорів закладів загальної середньої освіти. Під час відбору призера журі звертатиме увагу на рівень використання цифрових інструментів в управлінській діяльності та освітньому процесі.

Переможець номінації «Директор-інноватор» отримає від спонсора конкурсу новенький персональний ноутбук, а також запрошення на відеоінтерв’ю. А всі учасники конкурсу отримають Сертифікат на впровадження системи HUMAN.

Нагадаємо, вимоги до конкурсних робіт описані у Положенні

Ми віримо у вас і чекаємо на вашу роботу!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді