Міністерство освіти закликає не переводити кошти на БФ «Вперед за майбутнє»

МОН не збирає кошти на благодійність із БФ «Вперед за майбутнє»

Шахрайство від імені Міносвіти

Трудові відносини в умовах воєнного стану: ГОЛОВНЕ

Наразі в соціальних мережах поширюються фейкові повідомлення про збір коштів на потреби програм допомоги МОН у межах співпраці Міністерства освіти і науки України та Благодійного фонду «Вперед за майбутнє».

Однак на сайті освітнього відомства офіційно спростили цю ситуацію. Міністерство освіти та науки України не збирає кошти на підтримку Державних програм допомоги МОН, не має жодних зв’язків із Благодійним фондом «Вперед за майбутнє», а представники МОН не підписували жодних листів у межах цього збору коштів.

Саме тому закликаємо вас бути пильними, перевіряти інформацію на офіційних каналах МОН, а в разі виявлення випадків шахрайства — обов’язково звертатися до правоохоронних органів.

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5008

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді