Розпочалася загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору

В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору. Передбачено планове щеплення за Національним календарем.

Розпочалася загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору

Як впоратися з емоційними складнощами: поради

Таку інформацію повідомили на брифінгу в медіацентрі «Україна – Укрінформ».

За інформацією заступника міністра охорони здоров’я, головного державного санітарного лікаря Ігора Кузіна через повномасштабну війну щонайменше 260 тисяч дітей віком від 2 до 17 років вчасно не пройшли вакцинацію.

«Тому для уряду зараз важливо, щоб протягом літнього періоду, до 1 вересня 2023 року, поки діти не пішли до школи, вони отримали вакцину», – наголосив Ігор Кузін.

На регіональних рівнях оновили холодильне обладнання для зберігання понад 300 тисяч доз вакцин, а медпрацівники, які будуть проводити щеплення, пройшли відповідне навчання.

Джерело: брифінг в медіацентрі «Україна – Укрінформ»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1491

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4915

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді