На ремонти шкіл виділили мільярд гривень

Теми:
Уряд розподілив мільярд гривень на ремонти та організацію харчування у школах

Мільярд гривень на сферу освітиЗразки договорів про закупівлю у сфері організації харчування: СКАЧАТИ

Кабінет Міністрів ухвалив розподіл мільярда гривень на сферу освіти місцевим бюджетам. Так, регіони отримають кошти на розбудову безбар’єрного простору та організацію здорового харчування в закладах освіти.

Таку інформацію повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в Telegram-каналі.

Таким чином, Кабмін затвердив розподіл 1 мільярда гривень субвенції місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів».

Як зазначив прем’єр-міністр, ця програма передбачає:

  • капітальний ремонт шкіл,
  • оновлення матеріально-технічної бази їдалень закладів освіти.

«Наразі у співпраці з облдержадміністраціями та народними депутатами погоджено більше 500 проєктів, що покликані покращити умови для належного освітнього процесу», — наголосив Денис Шмигаль.

Варто зазначити, що наразі навчальний рік у закладах освіти розпочався у звичайному форматі. Подальший розвитоу залежить від епідеміологічної ситуації в країні, але є ймовірність, що школи та виші перейдуть на дистанційку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді