Новини конкурсу «ДИРЕКТОР 2021: НАЙКРАЩА ПРАКТИКА»: подарунки та номінація від Human

Ви уже подали роботу на конкурс «Директор 2021: найкраща практика»? Якщо досі роздумуєте – маємо для вас супермотивацію

Який додатковий документ при прийнятті на роботу

Уже біля сотні керівників закладів освіти подали конкурсні роботи на сайті oplatforma.com.ua і отримали офіційний сертифікат учасника конкурсу. Упевнені, що і у вас є професійні досягнення, про які мають знати керівники інших закладів освіти. Адже ви щодня наполегливо працюєте, аби розбудувати систему забезпечення якості освіти у вашому закладі.

Нагадаємо, що чекає на переможців та лауреатів від організаторів конкурсу — журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» Цифрового видавництва Експертус, а також від спонсора — компанії HUMAN.

Головні призи від Цифрового видавництва Експертус

Два переможці в номінаціях «Дошкільна освіта» та «Загальна середня освіта» отримають грошову винагороду — 20 000 гривень від журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом», а також навчання за програмою підвищення кваліфікації Вищої школи освітнього менеджменту.

Усі переможці та лауреати отримають дипломи і корисні подарунки від Цифрового видавництва Експертус, а найяскравіші роботи ми опублікуємо у фахових журналах видавництва.

Подарунки переможцям номінації «Директор-інноватор» від Edtech-компанії HUMAN

Українська освітня компанія HUMAN стала спонсором конкурсу та заснувала номінацію «Директор-інноватор».

Мета номінації — заохотити керівників закладів загальної середньої освіти застосовувати новітні технології в адмініструванні роботи своїх закладів та відзначити автора найкращої практики.

Переможця номінації обиратиме керівництво HUMAN з-поміж лауреатів конкурсу — директорів закладів загальної середньої освіти. Під час відбору призера журі звертатиме увагу на рівень використання цифрових інструментів в управлінській діяльності та освітньому процесі.

Переможець номінації «Директор-інноватор» отримає від спонсора конкурсу новенький персональний ноутбук, а також запрошення на відеоінтерв’ю. А всі учасники конкурсу отримають Сертифікат на впровадження системи HUMAN.

Нагадаємо, вимоги до конкурсних робіт описані у Положенні

Ми віримо у вас і чекаємо на вашу роботу!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді