Розпочато реєстрацію вступників для творчих конкурсів і співбесід

Розпочалася реєстрація абітурієнтів, які для вступу мають пройти творчий конкурс чи усну співбесіду

Розпочато реєстрацію вступників для творчих конкурсів і співбесід

Як поінформувати працівника про умови трудового договору

Розпочалася реєстрація абітурієнтів, які для вступу на обрану спеціальність мають пройти творчий конкурс,  індивідуальну співбесіду чи фаховий іспит.

Насамперед, творчий конкурс — це одна з форм вступного випробування для вступу для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі повної загальної середньої освіти, яка передбачає очну або дистанційну перевірку творчих або фізичних здібностей вступника.

Щодо індивідуальних усних співбесід, то їх проводять замість єдиного вступного іспиту, фахові іспити та фахові іспити замість ЄФВВ для майбутніх магістрантів, які мають право на спеціальні умови вступу до закладів вищої освіти.

Заяви для участі у вступних випробуваннях подаються через особисті електронні кабінети вступників.

Якщо абітурієнт не має особистого електронного кабінету вступника, тоді він може подати заяву у паперовій формі або електронною поштою до приймальної комісії закладу освіти. 

Реєстрація заяв на участь у творчих конкурсах для вступу на бюджет триватиме до 10 липня до 13 години.

Вступники, які планують вступати виключно на контракт, зможуть реєструватись для участі у творчих конкурсах до 18:00 25 липня.

Реєстрація заяв на участь у співбесіді замість ЄВІ, фаховому іспиті, фаховому іспиті замість ЄФВВ триватиме до 18 години 16 липня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді