Чи буде продовжено карантин восени

Як повідомляє головний санлікар, епідемічна ситуація поступово погіршується в кожній області країни

Чи буде продовжено карантин восени

Який додатковий документ при прийнятті на роботу

Кабмін продовжить дію карантину після 31 серпня.

Про це повідомив головний державний санітарний лікар Ігор Кузін в ефірі Українського радіо.

«Якщо ми бачимо проблеми в певній області, то відразу застосовуються обмежувальні засоби як на рівні області, так і по всій країні. Зараз ми перебуваємо в зеленій зоні. Незважаючи на ріст захворюваності, ситуація контролюється, людям надається медична допомога і спалах локалізується на рівні громад або кластерів тих чи інших областей. А карантин буде продовжено, адже до нього прив’язано чимало процесів, які відбуваються в державі», – зауважив Кузін.

Також він повідомив, що ситуація зараз по всій країні поступово погіршується.

«Кожного дня ми бачимо плюс 10-15 нових випадків захворювання. Насправді, ця ситуація – доволі ризикована, адже ситуація погіршується в кожній області країни і спалах можна очікувати не лише в окремих областях, а будь де. Стосовно штаму «Дельта», то декілька тижнів тому ми говорили про 17 випадків. Зараз офіційно підтверджених 143 випадки на рівні країни. Тобто штам знаходиться на території України і поширюється», – додав Ігор Кузін.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74151

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді