Шлях до успіху журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу»

Теми:
Професійне періодичне видання «Вихователь-методист дошкільного закладу» святкує своє свято! Високі тиражі, вдячні читачі, визнання вихователів дитячих садків з усіх куточків України.

Про шлях до успіху журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу»

У серпневому числі журналу знайдете все необхідне, щоб допомогти педагогам-початківцям зробити перші кроки до професійних вершин. Редакція журналу підготувала детальні інструкції, як провести мотиваційну бесіду й організувати методичний супровід початківців. Ці матеріали дадуть змогу не лише спланувати шлях до вершини, а й не загубити себе на цьому шляху.

Редакція бажає не втрачати орієнтирів і дивитися на гори завдань лише з їхніх вершин — як в особистому, так і в професійному житті. А ваш улюблений журнал «Вихователь-методист дошкільного закладу» завжди буде вам фаховою опорою.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Дидактичні ігри для дошкільників

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
271136

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді