Шлях до успіху журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу»

Теми:
Професійне періодичне видання «Вихователь-методист дошкільного закладу» святкує своє свято! Високі тиражі, вдячні читачі, визнання вихователів дитячих садків з усіх куточків України.

Про шлях до успіху журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу»

У серпневому числі журналу знайдете все необхідне, щоб допомогти педагогам-початківцям зробити перші кроки до професійних вершин. Редакція журналу підготувала детальні інструкції, як провести мотиваційну бесіду й організувати методичний супровід початківців. Ці матеріали дадуть змогу не лише спланувати шлях до вершини, а й не загубити себе на цьому шляху.

Редакція бажає не втрачати орієнтирів і дивитися на гори завдань лише з їхніх вершин — як в особистому, так і в професійному житті. А ваш улюблений журнал «Вихователь-методист дошкільного закладу» завжди буде вам фаховою опорою.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Настільні друковані ігри для дітей

Скористайтеся підказками, щоб створити унікальну настільну гру для дошкільників. Скачайте чотири ігрових поля для ігор та 4 настільні гри, які можна створити власноруч
26296

Граємо в інтелектуальні ігри з дошкільниками

Щоб діти успішно навчалися у школі, формуйте в них пізнавальний інтерес ще в дитсадку. Проведіть інтелектуальні ігри для дошкільників. Запропоновані приклади ігор та запитань до них вам допоможуть
12163

Вирушаємо в супермаркет: настільна гра для дошкільнят

Похід із батьками в супермаркет приносить дітям чимало задоволення. Тож вони залюбки відгукнуться на пропозицію пограти «в супермаркет» у форматі настільної гри. Як підготувати таку гру? Що зробить її пізнавальною й цікавою?
3783

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді