Триває прийом робіт на конкурс «Директор 2021: найкраща практика»

Понад 60 директорів вже подали роботу на участь у конкурсі «Директор 2021: найкраща практика» та скоро матимуть сертифікати учасників, підписані генеральним директором Цифрового видавництва Експертус та головою Державної служби якості освіти України.

Конкурсанти —  це керівники закладів освіти як з міст-мільйонників, так і з містечок та сіл. Кожен із них — претендент на перемогу!

Ви вже подали роботу? Зробіть це без сумнівів!

Зверніть увагу, аби отримати сертифікат учасника, потрібно не лише подати заявку, а й прикріпити роботу. Вимоги до конкурсних робіт викладені у Положенні.

Ми розмістили на сайті конкурсу підказки, як успішно підготувати конкурсну роботу. Для натхнення перегляньте роботи переможців минулорічного конкурсу.

Нагадаємо, що переможці отримають грошову винагороду 20 000 грн* від організаторів конкурсу — журналів «Практика управління дошкільним закладом» та «Практика управління закладом освіти», а також навчання за експрес-програмою підвищення кваліфікації від Вищої школи освітнього менеджменту. Конкурсні роботи 10 лауреатів за кожною номінацією редакція опублікує в журналах Експертус Освіта.

Ще одна суперновина — партнером конкурсу в номінації «Загальна середня освіта» стала українська Ed-tech компанія Human, що розроблює та впроваджує продукти для цифровізації освітнього процесу. На правах офіційного партнера конкурсу Human готує призи лауреатам.

Успіхів! Ви — найкращі!

 

*до вирахування податку на доходи фізичних осіб.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді