Інституційні аудити шкіл – тепер і дистанційно

МОН внесло зміни до Порядку проведення інституційного аудиту шкіл
Інституційні аудити шкіл – тепер і дистанційно

Конкурс на посаду директора: ситуаційні зав­дан­ня

Про це повідомили на сайті МОН. Наказ виданий 30 квітня 2021 року.

Зміни стосуються проведення існтитуційних аудитів дистанційно під час карантину чи інших надзвичайних обставин. Тепер інституційні аудити можна буде провести дистанційно шляхом опитування, спостереження за проведенням уроків, вивчення документації школи. Решта процедур проводитимуться після припинення карантинних чи інших обмежень.

Розміщення відповідних документів на сайті ДСЯО дозволить зробити перевірки прозорішими – громадськість може відстежувати, чи дотримуються конкретні школи освітнього законодавства і чи усувають вони допущені порушення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4934

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді