Відеоінструкція від УЦОЯО для учасників НМТ-2023

Відеоінструкція допоможе ознайомитися з інтерфейсом онлайнової тестової платформи

Інструкція для учасників НМТЯк підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Напередодні початку основної сесії НМТ Український центр оцінювання якості освіти представив інструкцію в форматі відео, яка допоможе ознайомитися з інтерфейсом онлайнової тестової платформи.

У відповідній інструкції розміщена інформація про особливості роботи з сервісом, правильне позначення відповідей, послідовності виконання завдань тощо.

Як зазначають в Українському центрі оцінювання якості освіти, що ознайомлення з корисними порадами відеоінструкції дозволить учасникам впевненіше почуватися під час тестування та показати свій найвищий результат.

Нагадаємо, що учасники основної сесії національного мультипредметного тесту отримали можливість завантажити запрошення на тестування.

Індивідуальне запрошення, у якому зазначено місце, дату і час проходження тестування, доступне в персональному електронному кабінеті учасника НМТ.

Основна сесія тестування відбудеться в період з 5 до 23 червня.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5007

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді