Як продовжити навчання в Україні дітям, які повернулися з-за кордону

На думку Міністерства освіти і науки України, зараз ситуація дозволяє українцям продовжити навчальний процес в школах та вищих закладах освіти в очному режимі

Як продовжити навчання в Україні поверненим з-за кордону дітям

Як сформувати безпечне і здорове освітнє середовище

Діти, які виїхали за кордон, також можуть продовжити навчання у своїй старій школі або зарахуватися до нової за бажанням батьків чи опікунів.

За рекомендацією МОН заклади освіти будуть враховувати оцінки з атестату установи, у якій навчалася дитина за кордоном. Для оцінювання предметів українського профілю, а саме: українська мова, українська література та історія України, буде проводитися тестування як зарахування оцінки за рік.

У разі завершення очного навчання в закладі освіти за кордоном, відповідні документи про здобуття освіти визнаються в Україні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206631

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
406001

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді